ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τρόποι αποστολής

Οι παραγγελίες συνήθως προωθούνται εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή της καταχώρησής τους. Ωστόσο, οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν Παρασκευή πιθανότατα θα υποβληθούν τη Δευτέρα. Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS Courier, σε ολόκληρη την Ελλάδα .

Το κόστος τον μεταφορικών είναι 2,80€ για κάθε προϊόν Olea Savon που αγοράζετε.

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 1€. Το ποσό που πληρώνεται για την αποστολή του δέματος ισχύει σε κάθε περίπτωση, είτε σας παραδοθεί από την εταιρία ταχυμεταφορών στο χώρο σας είτε παραλάβετε το πακέτο σας από το τοπικό γραφείο της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών.

Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδας γίνονται με τις παραπάνω χρεώσεις, εκτός από τις δυσπρόσιτες περιοχές, για τις οποίες θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσω mail για την επιπλέον επιβάρυνση. Ωστόσο, εάν παραλάβετε εσείς από το κατάστημα της ACS Courier, τότε δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Δείτε ΕΔΩ ποιές είναι οι δυσπρόσιτες περιοχές.

Ο χρόνος άφιξης των προϊόντων στην πλειοψηφία των περιοχών της Ελλάδος είναι 2-3 εργάσιμες μέρες, εκτός δυσμενών καιρικών φαινομένων, ενώ αν επιθυμείτε αποστολή με εταιρεία που σας εξυπηρετεί, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή σημειώστε το στα σχόλια.

Μόλις σταλεί η παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email με το μοναδικό αριθμό αποστολής του δέματός σας (tracking number) και στο τέλος της ημέρας (6μμ) και μέσω της ιστοσελίδας της ACS (www.acscourier.net) θα μπορείτε να δείτε που βρίσκεται η παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή μέχρι την παράδοση της.

Τελωνειακοί δασμοί: Λάβετε υπόψη σας ότι στις διεθνείς παραγγελίες ενδέχεται να υπάρξει πρόσθετο κόστος από τους φόρους εισαγωγής εκτός ΕΕ. Οποιοσδήποτε τελωνειακός δασμός πληρώνεται από τον εισαγωγέα.

Σας συνιστούμε να αποστείλετε σε μια αξιόπιστη διεύθυνση, καθώς η Olea Savon δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν απώλεια ή κλοπή της παραγγελίας σας. Προτιμώνται οι φυσικές διευθύνσεις, καθώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των αντικειμένων που παραδίδονται σε θυρίδες ή αποθήκες δεμάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στις δυσπρόσιτες περιοχές υπάρχει έξτρα χρέωση. Δείτε ΕΔΩ ποιες είναι οι δυσπρόσιτες περιοχές.