ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Φυσικό προϊόν καθαρισμού από ελαιόλαδο, 360ml

Φυσικό προϊόν καθαρισμού

από ελαιόλαδο, 360ml.

Με την αγορά του φυσικού προϊόντος καθαρισμού από ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο γιασεμιού, θα παραλάβετε τα άλλα δύο προϊόντα της σειράς δώρο. Ιδανικά για καθημερινή περιποίηση. Χωρίς συντηρητικά και parabens.

7€

Φυσικό προϊόν καθαρισμού

από ελαιόλαδο και μέλι, 360ml.

Με την αγορά του φυσικού προϊόντος καθαρισμού από ελαιόλαδο, μέλι και αιθέριο έλαιο λεβάντας, θα παραλάβετε τα άλλα δύο προϊόντα της σειράς δώρο. Περιποίηση δέρματος χωρίς συντηρητικά.

7,20€

Φυσικό προϊόν καθαρισμού από ελαιόλαδο και μέλι, 360ml
Φυσικό προϊόν καθαρισμού από ελαιόλαδο και αλόη, 360ml

Φυσικό προϊόν καθαρισμού

από ελαιόλαδο και αλόη, 360ml.

Με την αγορά του φυσικού προϊόντος καθαρισμού από ελαιόλαδο, αλόη και αιθέριο έλαιο γιασεμιού, η Olea Savon σας εύχεται καλές γιορτές με τα άλλα δύο προϊόντα της σειράς. Χωρίς συντηρητικά και parabens.

7,40€

Φυσικό προϊόν καθαρισμού

από ελαιόλαδο, 1lt

Φυσικό προϊόν καθαρισμού από ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο γιασεμιού, σε μεγαλύτερη συσκευασία για μεγαλύτερη διάρκεια. Ιδανικό για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο και σώμα.

13,50€

Φυσικό προϊόν καθαρισμού από ελαιόλαδο, 1lt
Φυσικό προϊόν καθαρισμού από ελαιόλαδο και μέλι, 1lt

Φυσικό προϊόν καθαρισμού

από ελαιόλαδο και μέλι, 1lt.

Μεγαλύτερη συσκευασία, μεγαλύτερη διάρκεια. Φυσικό προϊόν καθαρισμού από ελαιόλαδο, μέλι και αιθέριο έλαιο λεβάντας, που χαρίζει απαλότητα και λάμψη. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

14,00€

Φυσικό προϊόν καθαρισμού

από ελαιόλαδο και αλόη, 1lt.

Προϊόν σε υγρή μορφή και μεγαλύτερη συσκευασία για μεγαλύτερη διάρκεια. Το ελαιόλαδο, η αλόη και το αιθέριο έλαιο γιασεμιού, αναζωογονούν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα. Ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα.

14,50€

Φυσικό προϊόν καθαρισμού από ελαιόλαδο και αλόη, 1lt