ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τρόποι πληρωμής

Για την ολοκλήρωση της αγοράς σας, προσφέρουμε τους εξής τρόπους πληρωμής:

 • Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

  Τράπεζα : Eurobank

  Χώρα : Ελλάδα

  Αρ. Λογαριασμού : GR1302606840000580200837332

  Δικαιούχος λογαριασμού : Ι. ΚΑΙ Σ. ΒΙΔΑΚΗ ΙΚΕ

  SWIFT : ERBKGRAA

  * Παρακαλείστε να αναγράφετε στην αιτιολογία κατάθεσης τον κωδικό της παραγγελίας ή/και το ονοματεπώνυμό σας για την ταυτοποίηση του εμβάσματος.

 • Paypal

  Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε μέσω του Paypal λογαριασμού σας.

  Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 • Αντικαταβολή (στην εταιρεία ACS Courier):

  Διαλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την Αντικαταβολή, θα πληρώσετε μετρητοίς κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της ACS Courier που σας παραδίδει την παραγγελία. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι διαθέσιμη μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας και επιφέρει χρέωση 1 ευρώ, πλέον της παραγγελίας σας.

 • Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (Σύντομα διαθέσιμο):

  Visa, Amex, Discover, Mastercard, JCB και Diners Club μέσω Stripe secure payment gateway.

  Χρησιμοποιούμε την πύλη άμεσης πληρωμής Stripe, για να επεξεργαστούμε την πληρωμή σας. Το Shopify αποθηκεύει τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας. Είναι κρυπτογραφημένο μέσω του προτύπου ασφάλειας δεδομένων βιομηχανικής κάρτας πληρωμών (PCI-DSS). Τα δεδομένα της συναλλαγής αγοράς αποθηκεύονται μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής αγοράς. Αφού ολοκληρωθεί, οι πληροφορίες της συναλλαγής αγοράς διαγράφονται.

  Όλες οι πύλες άμεσης πληρωμής τηρούν τα πρότυπα που καθορίζει το PCI-DSS όπως διαχειρίζεται το Συμβούλιο Ασφάλειας PCI, το οποίο αποτελεί κοινή προσπάθεια μάρκας Visa, MasterCard, American Express και Discover.

  Οι απαιτήσεις PCI-DSS συμβάλλουν στην ασφαλή διαχείριση των πληροφοριών της πιστωτικής κάρτας από το κατάστημά μας και τους παρόχους υπηρεσιών.